TTF

 

Tetra Pak anställda och Tetra Pak pensionärer är hjärtligt välkomna att bli medlemmar.

Personer att kontakta i styrelsen

Årsavgiften 40 kr dras automatiskt från ditt lönekonto (januari).

Pensionärer gratis medlemmar.

Är du stationerad i utlandet är det krångligt att dra medlemsavgiften. I så fall bjuder vi på denna!

En del besök tar arrangörerna inte betalt för, ibland kostar det. Medlemsavgiften och äskade pengar från Tetra Pak ska täcka eventuella kostnader. För mycket dyra besök får den enskilde betala lite.

Icke medlemmar i föreningen får inte delta. (Undantag görs ibland för t ex familjemedlemmar).

Transport till och från stället och samåkning står den anmälde för.

Förtäringskostnader på utflykterna står den anmälde normalt för. (Undantag görs).

Målet är omkring 8 besök eller föredrag per år. Vad vi ska syssla med får medlemmen lägga förslag på. För 40 kronor om året får du en hel del roligt - samtidigt som du kommer åt unik teknik.

Medlemsstatistik

2010 2011 2012 2013 2014 2015
180 184 186 192 185 188
           
2016 2017 2018 2019    
186 181 162 162    

 

2019 utlovades belöning till nya medlemmar, samt den som ordnade den nya medlemmen

Jim Ahlgren Kvist valde priset att spaka ett flygplan. Han skickade följande e-mail:

 

 

I onsdags (2020-08-05) kom jag äntligen ut på min flygtur på Söderslätts flygklubb. Planen var att jag skulle flugit redan i slutet av maj, men den turen fick ställas in på grund av hård blåst. Onsdagen bjöd på betydligt bättre väder! Aningen blåsigt även denna dag, men inte i närheten av för mycket för att vi skulle kunna ge oss ut på en tur. Planet vi flög var en Evektor Eurostar SL, eller som min lärare kallade det; ”Flygplanens sportbil”. Det är ett så kallat UL-flyg, vilket innebär att det inte väger mer än ca 300 kg.

Min instruktör Håkan Sjöberg var givetvis den som såg till att vi fick luft under vingarna, men kort efter att vi kommit upp på ca 800 fot höjd, fick jag själv ta över spakarna över Håkans överseende. Vi flög tillsammans en vacker tur där vi rundade Smygehuk, varpå vi flög inåt land och tangerade Malmö stads utkant. Vi vek av söderut och rundade Näset där vi bland annat kunde se gott om sälar som simmade runt i det klara vattnet, även om de flesta låg och latade sig i solen på små kobbar.

Vill passa på att tacka för värdebeviset och en fantastisk upplevelse! Vem vet, skulle man en dag få lite tid och pengar över så kanske man skulle försöka sig på att ta flygcertifikat..

Skickar med lite bilder.

Med vänlig hälsning,

Jim Ahlgren Kvist